DANSWORKSHOPS IJMUIDEN

28 maart van 17.00 - 19.00 uur

De workshops in IJmuiden zijn een groot succes. Wat hebben de deelnemers goed gedanst en wat waren ze enthousiast. We hopen ze weer terug te zien op 28 maart bij de Griekse dansworkshop in IJmuiden.

Heb je altijd al eens mee willen dansen met de Grieken als je in Griekenland op vakantie bent? Kom je regelmatig in een Grieks restaurant waar de Griekse muziek je prikkelt om op te staan? Dans je al regelmatig? Dan is dit je kans om verschillende (nieuwe) Griekse dansen onder de knie te krijgen. Manolis en Leontien leggen je de dansen op eenvoudige manier uit. Ze nemen je mee naar verschillende gebieden in Griekenland en vertellen je over de achtergrond van de dansen. Grieks dansen is inspanning en ontspanning tegelijk, maar vooral een Grieks feestje met veel plezier. Kom jij het feestje meevieren?

. foto workshop voor beginners ijmuiden 2

Elke laatste zaterdag van de maand!

Heb jij de eerste workshops gemist of kun je niet op 28 maart? Grijp je kans dan bij een van de volgende workshops, elke laatste zaterdag van de maand.

 foto workshop voor beginners ijmuiden

 groepsfoto workshop ijmuiden 29 maart 2014

Praktische info

Locatie: Danscentrum Ter Horst, Trompstraat 12, 1971 AG IJmuiden. Er is een bar waar je iets te drinken kan kopen (contant betalen), een flesje water meenemen is toegestaan. Na de workshop ben je van harte welkom voor een gratis drankje bij Grieks restaurant Rhodos in IJmuiden.
Prijs: 20 euro per persoon.

Ga naar contact om je in te schrijven of meer informatie te vragen. Of bel Manolis: 06 - 28188276.