Organisatie, dans, creativiteit

Stuur je een mail naar MI-Dancing dan krijg je meestal antwoord van Francisca. Ook is zij degene die vaak de Engelse/Nederlandse updates en uitnodigingen op facebook verzorgt. De teksten op deze site zijn van haar hand. Kom je naar een workshop in Utrecht, dan heet ze jou van harte welkom en schenkt de koffie in. En ga je mee naar Lesvos dan is Francisca je gastvrouw ter plaatse.

Organisatorische duizendpoot

Francisca's grote liefde is Manolis. Haar passie is dans. Ze is de organisatorische en creatieve duizendpoot achter de schermen van MI-Dancing. En in haar vrije tijd assisteert ze Manolis bij het geven van workshops en optredens.

 Francisca tijdens lezeing over Griese dans en cultuur in de bieb


In haar eigen praktijk en expressiecentrum Kiveli (www.kiveli.nl) werkt Francisca met dans en beweging, intuïtief tekenen en schilderen en mindfulness. Verbinding creëren - of liever mensen laten ervaren dat er altijd verbinding is - is haar drijfveer. Dat Grieks dansen verbindt, weet zij als geen ander!


Samen met Manolis ontwikkelde Francisca een workshop Teambuilding middels Griekse dans voor volwassenen (meer info). En voor jongeren een workshop Griekse dans over de thema’s groepsgevoel en eigen identiteit (meer info).