Gooische Griek...

Manolis wordt inmiddels gekscherend de 'Gooische Griek' genoemd, hij was al acht keer op tv te zien.


Het meest recent was zijn optreden in Koefnoen. Eerder was hij te zien in de Zaterdagavond show met Marc-Marie & Beau. Daarin danste hij met twaalf dansers de Sirtaki. In de hilarische uitzending van Echt Waar trad Manolis op met zijn dansers van dansgroep Chará.

...zet Griekse dans op de kaart op de tv in Nederland!

Manolis was eerder te zien in het programma Let's Dance, waar hij meesterkok Rudolph van Veen begeleidde bij het dansen van de Sirtaki uit de film Zorba de Griek.
In eerste instantie zou zanger Dries Roelvink deze dans voor zijn rekening nemen, maar na twee dagen oefenen kreeg hij een jichtaanval en moest het dansstokje overdragen aan Rudolph. Manolis bedacht samen met de choreografen van Let's Dance de choreografie voor de show. En hij wist Rudolph in twee dagen klaar te stomen voor zijn performance. Samen met Manolis en zijn dansers wist Rudolph de derde plaats te behalen.


 Manolis met Rudolph stralend na het optreden

Referenties:

*'Wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie medewerking aan Let's Dance. De show was erg leuk en jammer dat jullie niet door zijn want het zag er goed uit! Maar ik hoop dat jullie genoten hebben! Nogmaals echt lief dat jullie dit wilde doen en dank voor al jullie tijd.'

L. Harlingen, redacteur Let's Dance


*'Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor jullie enorme inzet. Wat leuk dat jullie aan de mensen die de wens hadden ingezonden een cd met authentieke Griekse muziek hebben gestuurd! Voor jullie en de kinderen het allerbeste.'

W. Mos, redacteur Mooi weer De Leeuw