Referenties 2010

Dear Manolis and Francisca,
We had a great time with you. Also we learned a lot. How to dance the Chasapiko, Kalamatianos and many other dances. But most of all I loved the warm welcome with you and your family. Thank you so much for this great week.
M. Sperling-Van Esch


Pure passie voor Griekse dans en muziek, met daarbij volop zon, lekker eten en zeer warm gezelschap… dat is een week dansvakantie met Manolis & Francisca. Ik had de eer om in 2010 proefkonijn te zijn van deze dansreis, en ik kan zeggen dat het een absolute aanrader is. Of je nu alleen komt of samen. Tip: blijf nog een weekje, want in de week zelf kom je niet zoveel toe aan sightseeing van het mooie eiland. Ik heb zelf de dagelijkse danslessen (en da’s best intensief) afgewisseld met lekker relaxen op het strand, en niet veel meer dan dat. Heerlijk. Uniek.
E. Janssen


Een prima combinatie van inspanning en ontspanning. Na de ochtendles even napraten met een kop koffie of frappè. ’s Middags een paar uurtjes strand. Aan het eind van de middag weer de benen van de vloer om ‘s avonds hongerig aan te vallen op een lekkere, Griekse maaltijd. Van deze vakantie kom je een keer géén kilo’s aan.
M. Bauwens