Referenties 2012

'Van 27 juli t/m 3 augustus 2012 ben ik met Manolis op dansvakantie geweest in Molyvos op het eiland Lesvos. Een onvergetelijke ervaring ! Elke dag 2 x dansles, tussendoor genoeg tijd om heerlijk te relaxen op een terrasje tussen de Grieken, een wandelingetje te maken door de leuke, smalle straatjes van Molyvos om het sfeervolle 'Kastro' te bezichtigen, of om een siësta te houden.

De 1e dag werden we door Manolis welkom geheten met een lekker drankje en heerlijke mezedes (Griekse hapjes). Elke avond ging ik met de andere deelnemers een hapje eten in een plaatselijke taverne waar tot in de vroege uurtjes muziek werd gemaakt, gezongen en - uiteraard - gedanst. Vaak was Manolis van de partij. Omdat Manolis oorspronkelijk uit Molyvos komt, kent hij daar iedereen en zo hebben wij dan ook heel veel leuke mensen leren kennen.

Kortom, een heerlijke actieve, maar ook relaxte vakantie, waarbij je de altijd gastvrije Grieken goed leert kennen en waarderen. Een week waar ik nog lang met plezier aan zal blijven denken. En ... ook niet onbelangrijk, het was de hele week stralend weer. Gelukkig maar dat eind augustus de reguliere danslessen in Utrecht weer beginnen, zodat we de Griekse sfeer kunnen blijven vasthouden tot ... de volgende dansvakantie !'

I. Rommes


Hierbij wil ik laten weten dat ik net als vorig jaar weer genoten heb van de door jullie georganiseerde dansvakantie in het lieflijke plaatsje Molyvos. Wat een prachttijd heb ik weer gehad. We waren maar met een klein groepje dit keer, maar niet minder leuk dan het vorige jaar.

Wij hebben vreselijk veel gezweet, vreselijk veel gelachen, vreselijk veel
terrasjes gepikt en dankzij Manolis zijn lessen heel veel gedanst als we 's avonds de hort op waren. o.a in Mary haar taverne en bij "Perikles"

Als alles naar wens gaat ben ik volgend jaar weer van de partij, want niet alleen ben ik jaren geleden besmet geraakt met het Griekse virus, ook jullie hebben mij besmet met het dansvirus.

P. Janssen