dansen ook!

Manolis heeft hart voor 'bijzondere' mensen. Mensen die het moeilijk hebben, mensen die met een beperking leven, oudere mensen die niet veel meer kunnen. Ze raken hem. Als hij hen met zijn dans(les) een fijn moment kan laten beleven, zal hij het altijd doen.

In Molyvos werkt(e) Manolis s zomers mee aan de kuurweken van de Belgische psychotherapeut Bob Vansant. Hij gaf Griekse dansles aan volwassenen met een depressie.
In Nederland gaf hij o.a. workshops aan jongeren in een psychiatrische instelling, aan volwassenen met een visuele beperking, aan deelnemers van Het Maatjesproject. Hij danste met zijn dansgroep voor dak- en thuislozen, voor mensen met een verstandelijke beperking en voor ouderen in een verzorgingshuis.


Referenties:

*'Beste Manolis,nogmaals heel erg bedankt voor het geweldige Griekse dansen op het jubileumfeest van Het Maatjesproject. Het was heel erg geslaagd en we hebben ervan genoten.'

I. van Dort, Het Maatjesproject


*'Manolis Iskis, een Griekse danser uit Molyvos, geeft nu les in Utrecht. Een specialist op zijn gebied en een goede vriend.'

B. Vansant


 Grieks dansen bij stichting Cordaan 27 juni 2009

Optreden en workshop bij Stichting Cordaan te Amsterdam