Wekelijkse lessen Utrecht

Vanaf zaterdag 6 september 2014 zijn beginnende en gevorderde Griekse dansers welkom tijdens de wekelijkse Griekse danslessen voor volwassenen in My Motion Studio's in Utrecht. Adres: Jutfaseweg 224, 3522 HS Utrecht. Gratis parkeren!

Dansseizoen 2014/2015

We bieden onze danslessen aan in 3 blokken, de informatie hieronder betreft blok 1, van 6 september t/m 20 december 2014 (16 weken).

Let op: 13 september is er geen les. We gaan daarom uit van 15 danslessen.

Reguliere dansgroep en performance group

Er zijn 2 groepen:

1. Van 12.30-13.30 uur: reguliere dansgroep

2. Van 13.45-14.45 uur: performance group.


1. Leontien geeft les aan de reguliere dansgroep, onder autoriteit van Manolis. Als Leontien niet kan, geeft Manolis les. Het doel is veel plezier, lekker dansen, oude en nieuwe dansen. Beginners en gevorderden welkom. Zowel voor mensen die wekelijkse lessen volgen als voor mensen die af en toe een les willen volgen. Als je vooral komt voor de gezelligheid van samen dansen met de groep, ben je in deze les helemaal op je plek! Instromen in de reguliere dansgroep is het gehele jaar mogelijk.

Investering: 150 euro tot aan de kerstvakantie, bij wekelijkse lessen, of 15 euro contant bij losse les.


2. Manolis geeft les aan de performance group. Het doel is 16 dansen perfect leren dansen, zodat er op ieder moment opgetreden kan worden. Er wordt gewerkt aan basis, variaties, houding, namen van de dansen, muziek leren herkennen, voorop dansen en de dans beginnen, uitstraling. Deze les is alleen toegankelijk voor mensen die wekelijks komen dansen en die graag mee willen werken aan optredens. Als je houdt van Griekse dans in de finesses leren, je ambitie hebt om je dansniveau naar een hoger plan te tillen en je vindt het leuk om op te treden en daarin het beste van jezelf te laten zien, kom je in deze les helemaal tot je recht.

Investering: 150 euro tot aan de kerstvakantie, wekelijkse lessen.


Wil je beide groepen wekelijks volgen, dan betaal je 225 euro tot aan de kerstvakantie.

Wil je wekelijks de performance groep volgen en af en toe voor de gezelligheid ook bij de gewone dansles zijn, dan betaal je 150 euro tot aan de kerstvakantie en de keren dat je beide lessen komt volgen, kun je 7,50 euro contant extra betalen.

Voorwaarden en betaling

Let op: Je kunt per blok besluiten of je wekelijkse of losse lessen wilt volgen. Als je kiest voor wekelijkse lessen ben je ons het bedrag voor het hele blok verschuldigd.

Je kunt per seizoen bepalen of je deel wilt nemen aan de performance group of niet. Je kunt wel tussendoor overstappen van performance group naar reguliere dansgroep, maar niet andersom. Behalve als Manolis je daarvoor uitnodigt.

Voor wie?

Griekse dansles is op en top geschikt als je op een leuke manier aan je conditie wilt werken, nieuwe mensen wilt ontmoeten en wilt genieten van de Griekse sfeer en cultuur. In beide groepen is nog ruimte voor nieuwe mensen, met en zonder (Griekse)danservaring. Kom en sluit je aan bij de gezelligste en meest professionele Griekse dansgroep van Nederland!

Meer info

Voor meer informatie over onze danslessen, onze voorwaarden, betalingstermijnen, optredens, en cadeausysteem: mail ons op manolis@iskisdancing.nl of bel 06-28188276 (Manolis) of 06-46443238 (Francisca). Proefles voor wekelijkse lessen is gratis!


 dansles Manolis Iskis 2014 1


 dansles Manolis Iskis 2014 3


 dansles Manolis Iskis 2014 4


 dansles Manolis Iskis 2014 5Referentie:

'Wat een feest om bij jullie te mogen dansen. Wat een plezier brengen jullie in ons leven. Efchariesto.Tot zaterdag.

Jasas Claudia'.