Seminars 2013

Thessalië 12 en 13 oktober 2013


Apostolis Constantine Takis, dé specialist op het gebied van dansen uit de Griekse regio Thessalië komt op uitnodiging van Manolis Iskis een seminar geven in Utrecht. We zijn er trots op dat deze gedreven choreograaf, danser en dansleraar zijn uitgebreide kennis met ons gaat delen.


 portret Apostolis


We starten het dansseminar op beide dagen om 12.00 uur en sluiten om 18.00 uur af met de gebruikelijke, gezellige borrel. Onder het genot van een hapje en drankje kun je relaxen en napraten. Tussendoor is er natuurlijk ook pauze. Koffie/thee/koekjes worden de hele dag door geserveerd en zijn gratis, evenals de borrel.

Kosten: 90 voor beide dagen, kom je één dag dan betaal je 50. Je kunt je vanaf nu inschrijven via contact, manolis@iskisdancing.nl of bel 0628188276 (Manolis)

We hopen je (weer) te ontmoeten en samen te dansen in de unieke atmosfeer van onze dansstudio. We maken er weer een fantastisch Grieks feestje van!


Lesvos, Chios en Mikra-Asia 23 en 24 november 2013


Voormalig danspartner en goede vriend van Manolis, Grigoris Grigoriou, komt voor de tweede keer naar Utrecht voor een dansseminar. Deze bevlogen en sympathieke dansleraar onderwijst deze keer dansen uit Lesvos, Chios en Mikra-Asia, zijn specialisme. Zet 23 en 24 oktober vast in je agenda.


 portret Grigoris Grigoriou